Hakkında

İkitelliGazetesi.com

Hayal kurmak güzeldir. Yıllar önce bir hayalim vardı ve bu hayal uğruna internet medyasında yayıncılığa başladık. 2000 yılından beri de internet dünyasında haber portalları yönetiyoruz.

İkitelliGazetesi.com İOSB’de bulunan 40bin civarında firmanın sesi olmayı hedeflemekteyiz.

İkitelliGazetesi.com (OSB’den,  Ekonomi, Kültür ve Sanat, Teknoloji, Spor) haberlerinin dışında özel olarak hazırlanacak Sanayi Tanıtımı, Röportajlar, Marka, İş Sağlığı ve Güvenliği, Fuarlar başlıklı bölümlerimiz de yer alacaktır.

İkitelliGazetesi.com herhangi bir özel, tüzel, resmi, gayri resmi kurum ve kuruluşlara maddi ve manevi bağlantısı olmaksızın çalışmalarını sürdürmektedir.

İkitelliGazetesi.com bünyesinde, ülkemizin Küçük, Orta ve Büyük ölçekli firmalarını internet ortamına taşımak ve internet reklam dünyasından istifade etmelerini sağlamayı da planlamaktayız.

Gayemiz; İkitelliGazetesi.com olarak, tarafsız habercilik anlayışı içerisinde daha iyiyi daha güzeli meydana getirmeye çalışmaktır.

Bu Projelerin arkasında TurkPoint.com® ekibinin, 1991 yılından beri edindiği bilgi ve tecrübeler vardır.

İkitelli® Gazetesi her zaman sizlerin yanında olduğu kadar, hayatını sürdürebilmesi için de sizlerin desteğine ihtiyacı olacağını bilmenizi isteriz.

Sitemizde başta gönüllü olmak üzere ülkemizin kalkınması için bilgisini paylaşacak tecrübeli kalemlerden köşe yazıları, daha geniş içerik oluşturulması planlanmaktadır.

Unutmayın İkitelli Gazetesi hepimizin.

Başa dön tuşu